Joya Flash,sort

Joya

Varenr.
WEB-135531
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 999
Fritidssko med svært god komfort, i fargen sor

Denne flotte modellen Electra fra Joya vil gi deg utrolig god komfort og er en god følgesvenn på gåturer. Innersålen er lett og puster godt. Denne består av PU - skum og har EVA forsterkning i hæpartiet.

Den nye Joya sålen demper hvert steg og gir dermed en effektiv lindring av rygg og ledd. Resultatet er en unik gangkomfort.

Den nye Senso sålen til Joya er spesielt myk i hælen og framfoten, noe som git en kraftig demping. Skoen passer spesielt godt til personer med ryggproblemer, eller vondt i føtter og ledd. Skoen har praktisk knyting og et klassisk utseende.

Siden oppstarten i 2009 har det sveitsiske merket Joya utviklet sko som avlaster rygg, nakke,skuldre og ledd. Den patenterte såleteknologien bidrar til en ekstrem støtdemping og gir en naturlig rulleeffekt fra hæl til tå, som lar foten bevege seg naturlig gjennom steget. Den unike såleteknologien vil styrke muskulaturen, forbedre balansen og gi en bedre kroppsholdning. Skoene til Joya har også blitt sertifisert av tyske AGR, en medisinsk stiftelse som jobber med å fremme bedre rygghelse globalt. Kjenn forskjellen fra første steg.

WhyBuys i Produktvisning

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service