Butikk med logo.jpg

VELKOMMEN TIL OSS!

Maske Bandagist AS har syv bandagistforretninger fra Oslo i sør til Tromsø i nord. Vi har oppgjørsordning med Helfo, med gode distribusjonsløsninger for rask og sikker levering. Vi holder oss produktnøytrale, noe som innebærer at du lettere kan finne det produkt som passer best for deg. Vi henvender oss i første omgang til hjemmemarkedet, men også kommunale og statlige institusjoner benytter våre tjenester. Hos oss treffer du sykepleiere og helsearbeidere som har jobbet i mange år innen sitt fagfelt, og som kontinuerlig holder seg faglig oppdatert.

Vårt motto er «Hjelp til en bedre hverdag» og vi kan gi råd innenfor mange ulike fagområder. Et utvalg er: stomi, inkontinens, brystproteser, undertøy og badetøy, sårutstyr, ernæring og ernæringstilskudd, kompresjonsstrømper og kompresjonsplagg, varmeplagg, støtteprodukter for muskler og ledd, tempur madrass-system, treningsutstyr, sko, såler og fotprodukter.

Ta kontakt eller kom gjerne en tur innom oss for gode tips!

 

Blåreseptsvarer

Når du bestiller dine blåreseptsvarer hos Maske Bandagist, er vi opptatt av du skal følge deg ivaretatt, trygg og sikker på at riktige varer er på vei

  1. Bestill dine varer – Send inn din bestilling pr mail eller ring oss
  2. Bestillingen håndteres – Vi bestiller fra riktig leverandør, pakker og gjør klar dine varer
  3. SMS – Du mottar en sms når varene er klar for å hentes eller kjøres hjem til deg
  4. Varemottak – Du mottar dine varer og sjekker at alt er riktig i henhold til bestilling
  5. Føl deg trygg – Du kan bestille varer for inntil 3 måneders forbruk. Vi snakkes igjen ved behov eller neste gangs du ønsker å bestille

Bestill dine varer i god tid før du går tom. Vi har ikke alle varer på lager, det kan derfor ta noe tid før dine varer er klare.

Avtal henting i butikk eller hjemkjøring når du bestiller varer.

Ved mindre leveranser benytter vi forsendelser via post.

 

SAMTALEROM
I alle våre butikker har vi egne samtalerom. Her vil du få hjelp og veiledning av dyktig helsepersonell

FRAKTFRI LEVERING
Hvis du ønsker dine varer kjørt hjem, bringer vi de fraktfritt hjem til deg. Hjemkjøring avtaler du når du bestiller varer

PRODUKTNØYTRALE
Vi fører alle produkter som er oppført på Helfo sin prisliste. Vi gir deg de produktene som er tilpasset deg og ditt behov, som du har fått foreskrevet av din lege.

KONSULTASJON
I utvalgte Maske Bandagist butikker kan du få kostnadsfri konsultasjon med stomisykepleier. Vårt helsepersonell samarbeider tett med sykehusene for at du skal få den beste oppfølgingen.

RASK OG FEILFRI LEVERING
Våre dyktige medarbeidere sørger for at du får dine varer i tide. Vi har et godt forholde til alle leverandører, og bestillingstiden er kort.

 

Våre tjenester

Hjemlevering
Maske Bandagist er en privat bedrift og har oppgjørsavtale med Helfo. Vi ønsker å gi deg som kunde den beste servicen og tilbyr derfor fraktfri levering av blåreseptsvarer hjem til deg. Vi ønsker å opprettholde gratis hjemkjøring så lenge som mulig. Vi ber deg derfor om å bestille for 3 måneder av gangen. På denne måten sparer vi kostnader og er miljøbevisste samtidig.

Hjemmebesøk
Maske Bandagist kommer på hjemmebesøk dersom du ikke har anledning til å komme til oss. Våre medarbeidere som kommer hjem til deg er enten sykepleiere eller helsepersonell med god erfaring og kunnskap innenfor feltet. Vi kommer hjem til deg ved behov, men du må ringe oss for å avtale dato og tid. Dette tilbudet er kostnadsfritt for våre kunder som henter sitt utstyr på blåresept hos oss. Derom du har behov for nye kompresjonsstrømper og ikke har anledning å komme innom våre butikker, vil vi veilede deg eller hjemmesykepleien om hvordan man tar de riktige mål. Alle mål på kompresjonsstrømper må tas om morgenen da hevelser har en tendens til å øke utover dagen.

Stomisykepleier
Vi er opptatt av god dialog med ditt sykehus. Er du nyoperert skal du bli henvist til en stomisykepleier på sykehuset du ble operert. Er det noe som haster er du selvfølgelig velkommen til å bestille en time hos oss. Vi vil imidlertid sørge for at vi har god dialog med din stomisykepleier. Vi endrer ikke utstyr uten dialog med stomisykepleier.

Opplever du å få lekkasje eller andre problemer etter mange år? Kroppen forandre seg, huden blir tørr og mindre elastisk. Vektoppgang eller andre fysiske endringer kan føre til at det utstyret du har vært fornøyd med ikke passer mer. Stomisykepleierne hos Maske Bandagist har god kunnskap til samtlige tilgjengelige produkter som finnes på markedet. Vi hjelper deg med å finne en god løsning sammen med deg.

I utvalgte Maske Bandagist butikker kan våre kunder får kostnadsfri veiledning av våre stomisykepleiere.

Ring for timebestilling.

Ernæringsterapeut
Henter du dine varer på blåresept hos Maske Bandagist, kan du få veiledning av en ernæringsterapeut for å finne riktig næringsdrikke tilpasset deg og din situasjon. Vi gir deg tips og råd om ernæring og om hva som er anbefalt ihht din ernæringsstatus.

Har du som følge av sykdom, gått ned i vekt, anbefaler vi deg å ta kontakt med klinisk ernæringsfysiolog på ditt sykehus. Dette gjelder også kostholdsveiledning knyttet til alvorlige diagnoser.

 

Våre verdier

Omsorg
Maske Bandagist skal utvise omsorg og hensyn i behandling og pleie overfor både medarbeidere, pasienter og helsepersonale.

Respekt
Maske Bandagist skal vise respekt og hensyn overfor pasienter, helsepersonale og medarbeidere. Vi behandler alle slik vi ønsker å bli behandlet.

Forståelse
Maske Bandagist skal vise empati, forståelse og vilje til å akseptere andres behov og valg. Vi utviser menneskelighet, men holder en profesjonell distanse.

Kompetanse
Maske Bandagist opptrer profesjonelt med erfaring, kunnskap og kompetanse når bandagistarbeidet utføres. Vi setter en høy standard for utføring av bandagistrelaterte arbeidsoppgaver i bransjen.

Klinisk praksis
Vi opptrer med tillit og saklighet ved bruk av medisinsk uttrykk og i væremåte. Vi fremstår som en forlengelse av helsesektoren.