Isfritt

05.12.2022

IsFritt har vært i Son, på besøk hos Thove Eggen. For snart 13 år siden leverte de varmematter til hele inngangspartiet hennes. Dessverre burde de har vært det et år tidligere, for det var da hennes mann sklei, falt og brakk lårhalsen en kald februar morgen.

 

 

Det er ikke nødvendigvis så mye snø her hos oss, men det er svært ofte slaps, is og holkete føre i vintermånedene.
Etter min manns stygge fall, måtte vi finne en løsning som gjorde det trygt å gå ut på egen gårdsplass.
Etter litt undersøkelser så landet vi på løsning med IsFritt varmematter, som vi er veldig fornøyd med.
De kan enkelt seriekobles etter hverandre nedover hellene våre og til slutt bare kobles til utestikk kontakten.
Vi tar mattene frem når vinteren nærmer seg og rydder de bort når våren kommer. Det blir litt på samme måte som når vi skifter
til vinterdekk på bilen, vi tar også frem mattene for bedre feste og tryggere gange på glatta»

8 stk 150x90cm varmematter ligger hos familien Eggen, de trekker til sammen 3280 watt.

Thove blir spurt om det ikke blir veldig dyrt å ha de store varmemattene på, nå med de med spesielt høye strømprisene.
«Vi er like fortvilet som alle andre over strømprisene, men når det kommer til spørsmål om varmemattene skal slås på eller ei,
er det ingen tvil. De er verdt hver eneste krone det koster å drifte og vi kommer oss nesten ikke ut av huset hvis de ikke står på.
Siden vi allerede har erfart et stygt fall, har vi konkludert med at det blir mye dyrere hvis en av oss faller og kanskje brekker lårhalsen
på nytt, sier Thove». «Dessuten, vi har også koblet varmemattene sammen med IsFritt sin Frostvakt, noe som gjør at de bare trekker strøm hvis temperaturen utendørs tilsier det (kaldere enn +3 grader). Jeg vil absolutt anbefale disse varmemattene til alle som har glatte trapper, repoer eller heller ved huset sitt».

IsFritt AS er Skandinavias største produsent og leverandør av modulbaserte, utendørs varmematter. Selskapets misjon er å redusere antall fallulykker på glatt underlag, samt forhindre snø og isdannelser på områder det ønskes en sikker og rask tilgang til.

Varmemattene fås hos Maske Bandagist, se mer her.

Er det noe du lurer på, kontakt oss på tlf. 62 12 60 40 

 

image0 (2).jpeg          IMG_0792.JPG

IsFritt ønsker at flere kan bo og ferdes trygt utendørs hjemme, og de er stolte over at familien Eggen i Son er en av flere fornøyde kunder som kan bevege seg bekymringsfritt på sin egen gårdsplass også vinterstid. IsFritt sine is og snøsmeltingsmatter finnes i 5 forskjellige størrelser, tilpasset trappetrinn, repoer og ramper. Mattene er plug&play, så de kan enkelt monteres av alle.