Welland rett i do posen

04.11.2022

Aurum - stomiplater med hjelp fra naturen. 

Welland Medicals stomiprodukter har fått navnet Aurum, som betyr gull på Latin.
Produktene er nemlig laget med Manukahonning fra New Zealand, som ofte omtales
som «New Zealands gull». Honningen utvinnes fra Manukablomsten
(Leptospermum Scoparium), og har unike egenskaper sett fra et medisinsk perspektiv.

Welland Medical har valgt Manuka-honning med en UMF® på 16+, grunnet høy grad avMGO. Honningen blir brukt i alle Aurum stomiplatene sammen med den naturlige Hyperflex ®hydrokolloide-oppskriften som Welland Medical har i sine plater. Sluttproduktet blir derfor fleksibelt og bidrar til å hemme bakterievekst og
infeksjoner på huden rundt stomien.

Welland medical gjør stomihverdagen enklere på flere områder, med sine Aurum ®Xtra stomiposer. Med sin revolusjonerende «rett-i-do»-pose, trenger man
ikke å bekymre seg for hvor man skal gjøre av posen. Den har en innerpose som er biologisk nedbrytbar, og som kan kastes rett i do. Er man glad i friluft eller
elsker å være på reise, vil denne posen revolusjonere hverdagen med stomi!

Ønsker du mer informasjon eller ønsker å prøve ut produktet?

Ta kontakt med Maske Bandagist ved å klikke her

Vårt helsepersonell sitter klar for å hjelpe deg.

 

image003.png         image004.jpg


Rett-i-do-posten er superenkel å bruke, og vil forenkle hverdagen betraktelig. Innerposen er biologisk nedbrytbar, og brytes raskt ned i naturen eller i kloakksystemet.


Over til den fantastiske manukahonningen igjen. Manukahonningen har i over tusen år blitt brukt innenfor medisin grunnet sine antibakterielle egenskaper, og brukes hyppig også i dag. Å benytte naturens eget antibakterielle middel i stomiplater vil være til god hjelp, både for å forebygge, behandle og stimulere sår hud og hindre smertefulle infeksjoner.

Den unike honningen produseres på et begrenset område på New Zealand, hvor biene finner sin nektar utelukkende fra Manukablomsten. Den har et høyt nivå av Methylglyoksal, som gir en effektiv antibakteriell effekt. Gjennom flere studier har Manukahonningen vist at den effektivt stimulerer sårtilhelingen.

Honey Reserach Unit har utviklet en prosedyre for å måle honningens antibakterielle styrke, og all honning vurdert høyere enn 10 UMF® (Unik Manuka Factor) defineres som aktiv medisinsk Manukahonning og brukes innenfor medisin.

 

danika-perkinson-ZhA9vZQPTeE-unsplash.jpg

Biene samler nektar utelukkende fra Manukablomsten på New Zealand. Blomsten har et svært høyt innhold av Methylglyoksal, som gjør honningen unik og egnet til medisinsk bruk.