Joya - bedre sko finner du ikke

12.10.2023

Vonde knær og rygg? Vi har skoene for deg. 

 

Sveitsiske Joya ble startet med mål om å lage sko som som bidrar til å avlaste rygg, knær, hofter og hæler. At det skal gjøre det bedre for folk som står og går på harde underlag. Med unntak av turer i skog og mark, er alt underlag i dag hardt. Enten om det er på en asfaltert vei eller ett betonglagt gulv. Dette i kombinasjon med at mange av oss går oppimot (og ofte lengre) enn 10,000 steg per dag i jobben gjør at mange sliter med ulike plager relatert til dette.

SE VÅRE JOYA-SKO HER

Sålene i alle Joya sine sko er laget av Polyurethan (P.U). Dette dempe-materialet er kjent som «the million mile» material ettersom det har en holdbarhet om er ca. 3-4 ganger så lang som E.V.A. som man finner i de aller fleste joggesko. P.U. som Joya bruker har noe høyere vekt som gjør at det ikke brukes i joggesko (da vekt er viktig), men som en stå/gå sko legges det mer vekt på at skoen skal beholde støtdempingen mil etter mil.

Sålene fra Joya har også en spesiell konstruksjon som gjør at foten kan bevege seg naturlig igjennom steget. Fra naturens-side har foten, kombinasjon av muskler, ledd, scener og bein en naturlig støtdempingsmekanisme. Sålen-teknologien fra Joya gjør at foten får benyttet denne mekanismen på best mulig måte. Dette, i kombinasjon av den unike støtdempingen, gjør at Joya har en dokumentert, positiv effekt på ryggen. Denne sertifiseringen er gjort at Tyske AGR, en medisinsk stiftelse som jobber for å fremme rygghelse over hele verden.

Joya har både joggesko, sandaler, klogger og vanntette høst/vinter/tursko.

For mer info ta kontakt med en av våre rådgivere på Maske Bandagist på Gjøvik.

WEB-1019240_06.jpg